Biografie

Lindsay is niet meer weg te denken uit de Vlaamse Showbizz. Ondertussen haar 6de album (waarvan 4 goud), een massa optredens per jaar, haar eigen kookprogramma, presentatrice van de Vlaamse top 10 op Ment tv … Kortom de wind in de zeilen voor Lindsay !

2008: De start van de solo carrière. Haar eerste solo single “Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat” werd meteen een nummer 1-hit, waarmee ze wekenlang in de hitlijsten stond. De volgende singles “Ik lig nog steeds van jou te dromen”, “Voor 100%” en “Kus Me” bereikten ook allen de eerste plaats. De hits volgden mekaar in snel tempo op. Ook het liedje “zaterdagavond” dat ze samen opnam met Christoff, Dennie Christian en Mieke werd een dikke hit.
Deze hits zijn onderdeel van haar debuutalbum “De Mooiste Dag”. Dat meteen de gouden status bereikte !

Haar tweede album “100% Lindsay” werd eveneens een groot succes. Het album leverde drie hitsingles: het titelnummer (wederom een nummer 1-hit!), “Deze nacht mag eeuwig duren” (een duet met accordeonduo The Sunsets) en “Een bosje bloemen voor je moeder”. Dat album werd in april 2011 met GOUD bekroond!

Album 3: “De sleutel van mijn hart” heeft ook kaap van de 10.000 albums overschreden. Hits als “Als jij me kust” en “Ik weet nog wat ik zei”. Dus alweer … GOUD !

Tijd voor album 4: “5 zomers lang – Het beste en meer !”, een verzameling van alle grote hits, aangevuld door enkele nieuwe nummers. Dit album komt er naar aanleiding van de 5de verjaardag van Lindsay als zangeres.

In mei 2013 laat Lindsay haar fans en publiek kennis maken met “Een liefde voor het leven”, wat meteen ook de allereerste single is en voorbode is van haar 5de full-cd “Liefde en muziek”. In het najaar van datzelfde jaar brengt Lindsay de duetsingle “Kom in mijn armen” uit, samen met Christoff. Zeventien jaar na het succes van hun duet “We nemen elkaar zoals we zijn”, scoort Lindsay opnieuw een dikke nummer één hit. De interactieve clip waarin er heel wat mensen met hun geliefde voorbijkomen wordt een groot succes. In het voorjaar van 2014 lanceert Lindsay haar langverwachte nieuwe cd “Liefde en muziek”. Het album wordt een weergaloos succes want de singles “Dag en nacht”, “Bella Romantica” en “Over alle zeven zeeën” zijn een groot succes en allen goed voor een nummer één in De Vlaamse Top 10. Bij de lancering van haar album “Liefde en muziek”, zorgt Lindsay voor een heel opvallende stunt. De zangeres trok naar het Spaanse Marbella om daar een heuse muziekspecial op te nemen, die op luid applaus en onder massale pers- en mediabelangstelling werd voorgesteld in Metropolis Antwerpen. Lindsay beleeft in 2014 een absoluut topjaar, met als uitschieters haar doortochten op Het Schlagerfestival en op het vernieuwde Summer Swing festival in Kiewit Hasselt. Maar hét concerthoogtepunt van het jaar was zonder twijfel zondag 10 augustus, wanneer ze met haar eigen live band op het podium stond voor haar eerste grote solo concert in het Casino van Middelkerke. Al weken voor het optreden was de zaal uitverkocht. In het najaar van 2014 bracht Lindsay de single uit “De kracht van mijn gevoel” en deed ze ook heel wat geslaagde kerstconcerten.

Sinds ze op het podium debuteerde als soloartieste, is Lindsay uitgegroeid tot een vaste waarde in Vlaanderen. Haar veelzijdigheid als artieste maakt haar uniek. Maar ook als MENT presentatrice van De Vlaamse Top 10 is ze al enkele jaren erg succesvol en geliefd. Net als haar deelnames en doortochten in Komen Eten (Vier), Masterchef, Café Corsari en Vlaanderen Muziekland steeds op enthousiasme en applaus worden onthaald.

Lindsay start in het voorjaar van 2015 met een nieuw televisie avontuur. Naast haar presentatiewerk van De Vlaamse Top 10 (MENT TV), wordt ze gastvrouw van haar eigen kookprogramma “Koken Met De Sterren”. Lindsay deelt de keuken met meester-kok Mario Holtzem (Creatief Culinair Atelier) en ontvangt heel wat ronkende namen. Het programma wordt een succes met uitzendingen op TV Limburg, MENT TV, AVS, anne en TV Oost. Begin augustus brengt Lindsay haar 6de studioalbum uit. In aanloop naar de release bracht de zangeres in het voorjaar al de duetsingle “Duizend en één nacht” uit, samen met de populaire zanger Jan Smit. Deze laatste heeft ook de titelsong geschreven van Lindsay’s op stapel staande nieuwe album “Dichtbij”. Naast de release van een nieuw album, zal Lindsay in 2015 een vervolg maken op haar eerste, succesvolle soloconcert. Alvorens ze in het voorjaar van 2016 opnieuw haar opwachting maakt op het podium van Het Schlagerfestival in de Hasseltse Ethias Arena, zal ze nog heel wat optredens geven op de Vlaamse podia. Lindsay blijft zichzelf vernieuwen en heruitvinden en zal dat ook altijd blijven doen met veel succes!

Hartstilstand // Liefde & Vertrouwen
 1. Hartstilstand // Liefde & Vertrouwen
 2. Deze nacht kan echt geen zonde zijn // Liefde & Vertrouwen
 3. Kalispera Griekenland // Liefde & Vertrouwen
 4. Liefde & vertrouwen // Liefde & Vertrouwen
 5. 1000 Rozen // Liefde & Vertrouwen
 6. De grootste liefde // Liefde & Vertrouwen
 7. Als de nacht valt // Liefde & Vertrouwen
 8. Waarom // Liefde & Vertrouwen
 9. Neem me mee // Liefde & Vertrouwen
 10. Venetië // Liefde & Vertrouwen
 11. Je verovert mijn hart // Liefde & Vertrouwen
 12. Zon, zee en strand // Liefde & Vertrouwen
 13. Dichtbij // Dichtbij
 14. Als Jij Me Kust (Dan Is Het Zomer) // De Sleutel Van Mijn hart
 15. 1000 Keer Aan Jou Gedacht // De Sleutel Van Mijn hart
 16. Ik Weet Nog Wat Ik Zei // De Sleutel Van Mijn hart
 17. Morgen Wordt Het Beter // De Sleutel Van Mijn hart
 18. Ik Schenk Jou Een Ster // De Sleutel Van Mijn hart
 19. De Zevende Hemel // De Sleutel Van Mijn hart
 20. Nothing’S Gonna Change My Love For You // De Sleutel Van Mijn hart
 21. Eeuwig // De Sleutel Van Mijn hart
 22. Hou Me Stevig Vast // De Sleutel Van Mijn hart
 23. Jij Alleen // De Sleutel Van Mijn hart
 24. De Sleutel Van Mijn Hart // De Sleutel Van Mijn hart
 25. Stap Voor Stap // De Sleutel Van Mijn hart
 26. Ondersteboven // De Sleutel Van Mijn hart
 27. Nooit Meer Kwijt // De Sleutel Van Mijn hart
 28. Jij Alleen // Dichtbij
 29. Duizend En Een Nacht // Dichtbij
 30. Het Mooie Meisje // Dichtbij
 31. Door Jou // Dichtbij
 32. Hou Me Nog Een Keertje Vast // Dichtbij
 33. Weet Je Wat Je Voor Mij Bent // Dichtbij
 34. Het Kleine Meisje // Dichtbij
 35. Ik Mis Je Meer En Meer // Dichtbij
 36. Blijf Je Dan De Hele Nacht // Dichtbij
 37. Duizend Zoenen // Dichtbij
 38. Tijd Voor Gezelligheid // Dichtbij
 39. Kracht Van Mijn Gevoel // Liefde & Muziek
 40. Over Alle Zeven Zeeen // Liefde & Muziek
 41. Bella Romantica // Liefde & Muziek
 42. Dag En Nacht // Liefde & Muziek
 43. Kom In Mijn Armen // Liefde & Muziek
 44. Een Liefde Voor Het Leven // Liefde & Muziek
 45. Ga Met Me Mee // Het Beste en Meer
 46. Het Kan Geen Toeval Zijn // Het Beste en Meer
 47. Van ‘S Morgens Vroeg Tot ‘S Avonds Laat (Radio Versie) // Het Beste en Meer
 48. Kus Me // Het Beste en Meer
 49. Ik Lig Nog Steeds Van Jou Te Dromen (Radio Edit) // Het Beste en Meer
 50. Jij Brengt Mij in de Zevende Hemel // Het Beste en Meer
 51. We Nemen Elkaar Zoals We Zijn // Het Beste en Meer
 52. Voor 100% // Het Beste en Meer
 53. Deze Nacht Mag Eeuwig Duren // Het Beste en Meer
 54. Een Bosje Bloemen Voor Je Moeder // Het Beste en Meer
 55. Ik Wil Nog Één Keer 14 Zijn // Het Beste en Meer
 56. Als Jij Me Kust (Dan Is Het Zomer) // Het Beste en Meer
 57. Ik Weet Nog Wat Ik Zei // Het Beste en Meer
 58. Op de Scherven Van Mijn Hart // Het Beste en Meer
 59. In de Hemel Van Liefde // Het Beste en Meer
 60. Zaterdagavond // Het Beste en Meer